Föreningen

Majorna VBK är en klubb som startades 2009. Vi vänder oss till skolbarn i alla åldrar och har som vårt motto att alla får vara med!

När vi åker på tävlingar toppar vi inga lag utan alla får vara med och spela. Vi har inga A- eller B-lag utan brukar benämna lagen efter olika Majornanamn såsom ”Kaptenen”, ”Styrman”, ”Lotsen” osv.

Vi håller också låga medlemsavgifter så att alla ska ha råd att spela i Majorna VBK.

Vi tränar i Majidhallen och i Masthuggshallen. Vår ”tränarstab” består av erfarna vollybolltränare, ”föräldratränare” samt ungdomar från våra egna lag. Alla har ett stort engagemang och gör ett jättebra jobb med våra spelare. Arbetet är helt på ideell basis.

För att våra ungdomar ska kunna tvecklas till goda ledare anordnar vi kurser samt använder oss av mentorskap. De äldre spelarna är tränare för de yngre!

Våra träningsgrupper är följande:

• Kidsvolley        6-9 år             tränar en gång i veckan
  • U13                 10-11 år          tränar två gånger i veckan
  • U15                 12-13 år          tränar två gånger i veckan
  • U17                 14-15 år          tränar två gånger i veckan
  • U19                 16-17 år          tränar två gånger i veckan
  • Motion             alla åldrar        tränar en gång i veckan

Vi har en värdegrund, en barn- och ungdomspolicy samt en föräldrapolicy som ska genomsyra vår verksamhet. Ta gärna en titt i dokumenten under menyvalet 'Dokument'.

Uppdaterad: 2014-11-04 15:31

Marianne Burlin, Kaptensgatan 24d