Volleybollnyheter

Här finner du nyheter från Svenska volleybollförbundet, Västsvenska volleybollförbundet och Sydsvenska volleybollförbundet.

Läs o njut

SE & NJUT! Vi har samlat några av de häftigaste händelserna från november månads elitseriesändningar. Smörpassningar, megarallyn och monsterspikes utlovas!

Poängligavinnande Haak förde Istanbul till VM-brons

(2019-12-08 16:40)
Vakifbank Istanbul kan titulera sig världens just nu tredje bästa volleybollag. Det kan den turkiska superklubben i mångt och mycket tacka en svensk 20-åring för.

Vakifbank Istanbul, med svenska superstjärnan Isabelle Haak i spetsen, kommer inte lyckas försvara fjolårets mästartitel från Klubblags-VM. Det står klart efter lördagens tuffa nederlag.

Nyhet från volleyboll

Klubblags-VM: Haak klar för semifinal efter kross

(2019-12-06 15:19)
Svenska volleybollstjärnan Isabelle Haak har på nytt briljerat på den största av volleybollscener. Under fredagens måstematch mot kinesiska Tianjin förde hon sitt Istanbul till en 3-0-kross som innebär att laget nu är klart för semifinal.

Två av volleybollvärldens giganter drabbade samman i den andra gruppspelsomgången av Klubblags-VM under torsdagen. Trots att svenska superstjärnan Isabelle Haak bidrog med 29 poäng tvingades Istanbul kapitulera mot Champions League-mästaren Novara.

#ChallengeCupW: EVS föll mot förhandsfavoriten

(2019-12-03 21:41)
Engelholms VS fick se sig besegrade i tre raka akter av tyska topplaget Ladies in Black Aachen i tisdagens Europacupmatch i Kungsgårdshallen.

Klubblags-VM: Haak ledde Vakifbank till succéstart

(2019-12-03 14:42)
3-8 december är svenska superstjärnan Isabelle Haak och hennes Vakifbank Istanbul på plats i Shaoxing, Kina, för 2019 års upplaga av FIVB Volleyball Women’s Club World Championship.

Engelholm laddar för Europacupspel

(2019-12-02 15:56)
På tisdag radar regerande svenska mästaren Engelholms VS upp för match hemma i Kungsgårdshallen. Och det är inte vilken tillställning som helst. Här är det dukat för Europacupdrabbning med tyska Bundesligalaget Ladies in Black Aachen.

Uppdatering i regelkommentar volleyboll

(2019-11-29 14:24)
Referensgruppen domare har idag publicerat ett tillägg i regelkommentarerna som tillämpas med omedelbar verkan. Detta efter direktiv från det europeiska volleybollförbundet.

Nyhet från volleyboll

Gott om blågul representation i Europacuperna

(2019-11-28 11:14)
Det var gott om blågul representation under onsdagskvällens Europacup-frenzy, och framöver får vi se ytterligare svenska lag och utlandsproffs visa sig på styva linan ute på kontinenten.

Nyhet från volleyboll

Release: Ny portal samlar alla volleybollserier

(2019-11-20 14:23)
Säg hej till Serieportalen! Från och med nu hittar du alla volleybollserier, från Elitserien till Division 3, under ett och samma tak.

GP växer med träningslägret Grand Prix Volleycamp

(2019-11-19 14:28)
2020 års upplaga av GP är blott två månader bort och vi fortsätter peppa och presentera nyheter. Nu står klart att ett nytt träningsläger arrangeras som en del av den maffiga volleybollhelgen!

Sälj GP-biljetter – tjäna pengar till föreningen

(2019-11-14 15:39)
Svensk volleybolls medlemsföreningar, hör upp! Nu finns möjlighet att sälja helgbiljetter till 2020 års upplaga av volleybollfesten Grand Prix. För varje biljett din förening lyckas sälja går 40 procent av intäkterna tillbaka till föreningen.

#ChallengeCupM: Linköping pressade estländska mästaren

(2019-11-13 22:00)
Linköpings VC mötte tufft motstånd i estländska ligamästaren Pärnu under onsdagens Europacupmatch, östgötarnas första sedan 2002. Gästerna avgick med segern via 3-1, men LVC pressade motståndet och var blott en poäng från att nå skiljeset.

Linköping redo för Europacupspel

(2019-11-12 14:14)
På onsdag radar regerande svenska mästaren Linköpings VC upp för match hemma i Linköpings Sporthall. Och det är inte vilken tillställning som helst. Här är det dukat för Europacupdrabbning med estländska ligamästaren Pärnu Võrkpalliklubi.

Anslut till Sponsorhuset nedan för att få pengar tillbaka när du handlar samt hjälpa klubben att få in extra pengar.

Marianne Burlin, Kaptensgatan 24d
41459 Göteborg