Säsongsstart 2019/20

22 AUG 2019 23:28
Nu börjar säsongen igen Här hittar du all information om när du startar din träning och vad som gäller.
  • Skapad: 22 AUG 2019 23:28

Denna säsongen kör vi träningar enligt följande schema och hallar som kan ses i mer detalj här: Träningsgrupper.

Kortfattat om uppstarter:

• U18, tjejer, har kört igång.
  • 4-manna (level 6-7) startar upp mjukt fredag den 23/8 i Masthuggshallen. OBS ingen träning måndag den 26/8.
  • 4-manna (level 4-5) startar måndag 2/9 i Majid.
  • Kidsvolley (level 1-3) startar måndag 2/9 i Majid.
  • Motion/senior start ons 28/8 i Masthuggshallen

Alla träningstillfällen finns inom kort upplagda i föreningens kalender på hemsidan som är under uppdatering. Kalendern kommer också att uppdateras med samtliga tävlingstillfällen så snart vi vet vilka som finns och vi vill åka på.

För samtliga träningsgrupper gäller att vi spelar i gymnastikskor, har egen vattenflaska och låter mobiltelefoner vila under träningstiden.

Som ny har man möjlighet att prova på att träna hos oss tre gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta.

Man redan nu betala in sin medlemsavgift för säsongen 2019/2020. Detta gör man genom att betala in korrekt avgift till BG 414-4705 och skriver sitt namn som meddelande. Medlemsavgiften är:

Kidsvolleyspelare: 200 kronor per säsong.

Spelare under 20 år (det kalenderår säsongen startar): 500 kronor per säsong

Övriga spelare: 800 kronor per säsong