U18 (6-manna)

Flickor födda 2003-2006

Säsongen 2019-2020 börjar onsdagen den 21 augusti.

Med 9 stycken spelare i truppen går vi in i säsongen fulla av tillförsikt.

Truppen är "komplett" men något "tunn", med endast 9 spelare blir vi således känsliga för skador eller sjukdomar och skulle behöva förstärka med någon spelare på varje position. Om du är född 03 - 06 tjej och sugen på att spela/prova volleyboll hör av dig till mig.

Laget tränas utav mig Tord Inghammar (utbildad förbundstränare och domare) och till min hjälp har jag Lennart Hagman, som är utbildad fysioterapeut. Preliminärt tränar vi onsdagar och fredagar i masthugghallen med en möjlighet att utöka med en träningstid på måndagar i Majidhallen om intresse finns.

Jag lägger upp och sköter träningarna och Lennart lägger upp individuellt anpassade träningsprogram för varje spelare i truppen. Med detta upplägget lyckades vi uppnå merparten av de förra säsongens stipulerade mål och hålla oss skadefria. Det finns en djup kunskapsbank fokuserade på att hjälpa flickorna uppnå sina mål.

Som ledare är det upp till oss att leda tjejerna till de mål som  de själva sätter, det är inte upp till oss att påtvinga målsättningar såsom placering mm, det är helt upp till tjejerna i truppen att genom öppen dialog själva sätta mål och upp till oss (Styrelse, Ledare och Föräldrar) att leda flickorna dit.

Ännu har laget inte suttit ner och skapat en målsättning för 2019-2020 men jag skulle tro att målsättningen innefattar både spel i lokala serier och U18 SM, där vi siktar på att förbättra vår 9.e plats 2018-2019.

Jag hoppas att du följer och stöttar oss säsongen 2019-2020, vill du bidraga eller bli delaktig hör av dig till styrelsen eller mig.

Tack för ordet.

Tord Inghammar