Årsmöte i Majorna VBK

11 OKT 2010 21:58
Majorna VBK hade sitt första årsmöte tisdagen den 2010-10-05
  • Skapad: 11 OKT 2010 21:58

Majorna VBK höll sitt första årsmöte sedan klubben bildades 2009.

Det var på mötet 15 röstberättigade medlemmar plus ett antal intresserade och anhöriga.

Mötet flöt på i god demokratisk anda och det redovisades om Majornas första levnads år såväl ekonomiskt, utbildningsmässigt och tävlingsmässigt.

Det valdes in en hel del nytt folk i styrelse och den nya styrelsen ser ut på följande vis:

Simone Lyckell, Ordförande

Marianne Burlin, Kassör

Göran Eklund, Vice ordförande

Jerry Dammvik, Sekreterare

Tab Parr, Informationsansvarig

Peter Nilsson, Tävlingsansvarig.

Celina Burlin och Siri Eklund valdes in som suppleanter.

Ett stort tack riktas till de som lämnat styrelsen och ni är alltid hjärtligt välkomna tillbaka till Majorna.

Det diskuterades också om Majornas framtid då det tyvärr ser ut att vara problem med plats att vara och genomföra träningar i Majorna då man har planerat att stänga vår nuvarande hall på djurgårdsskolan och det ännu inte finns något alternativ i närområdet.

Skribent: Jerry Dammvik