Avslutning

07 MAJ 2018 18:05
Avslutning säsong 17-18
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2018 19:48

Fredag 18/5 är det avslutning i Masthuggshallen mellan klockan 1730 - 1900. På avslutningen kommer det inte bara bli ett årsmöte utan det kommer också bli fika och aktiviteter.
I år kommer det att finnas chans att mötas på volleybollplanen då vi kommer att köra lite spel med blandade lag. Så ta chansen att spela mot syskon och föräldrar att spela under lugna former.

Ideella föreningar som Majorna VBK har stort behov av hjälp från föräldrar så tag chansen att ge er röst under årsmötet.

Skribent: Andreas Wallentin