Julfika

11 DEC 2017 16:42
Julfika på måndag 18/12 och onsdag 20/12
  • Skapad: 11 DEC 2017 16:42

På sista träningen innan juluppehållet så blir det julfika för de olika lagen, se nedan för ung. tider. Länk till de olika hallarna finns här: https://www.majornavbk.se/traningsgrupperna/Traningshallarna
Se även kalendern på hemsidan för tider när träningen börjar igen efter uppehållet.

Måndag 18/12, ca. 18:00 - fika för Kids (alla Kids, både måndags- och fredagsgrupper) och 4-manna i MajIdhallen.
Juniortjejerna får närmare besked av tränare.

Onsdag 20/12, i slutet av träningstiden - fika för killar 6-manna och motionsgänget i Masthuggshallen.

Majorna VBK

Skribent: Andreas Wallentin