Majorna VBK, SISU och Västsvenska volleybollförbundet arrangerar utbildning

08 FEB 2012 19:25
Att vara ledare är inte lätt! Man skall kunna allt och gärna lite till. Känner du som ledare eller blivande ledare att du vill lära dig mer så tveka inte utan anmäl dig till vårens stora ledarutbildning!
Kursen kommer att genomföras under tre fredagskvällar under tre månader med start den 24/2 klockan 18.30.
Man kan välja att genomföra samtliga tre delar av utbildningen eller om man är intresserad av bara en eller två delar så är det helt okej att bara anmäla sig och gå just dessa delar. Kursen är öppen för alla som gillar volleyboll.
  • Skapad: 08 FEB 2012 19:25

Kursen innehåller följande delar:

Första tillfället: Ledarskap i allmänhet.

Material: Idrottsledare för barn och ungdom,

Mål första tillfället: Få en övergripande bild av vad ledarskap för barn och ungomar innebär.

Datum: 2012-02-24 (Anmälan senast 2012-02-16)

Andra tillfället: Mat för unga idrottare

Material: Bra mat för unga idrottare.

Mål andra tillfället: Vad är bra kost för en idrottare. Hur bör man äta. Få bra baskunskaper om kost och träning.

Datum: 2012-03-23 (Anmälan senast 2012-03-15)

Tredje tillfället: Basträning för barn, rörelseträning

Material: Basträning för barn, för delmoment 3, Rörelseträning, http://www.idrottsbokhandeln.se/bocker/SISU-Idrottsbocker/1340/Bastraning-for-barn/875/

Mål tredje tillfället: Få grundläggande kunskap om träningslära med inriktning mot träning för barn.

Datum: 2012-04-20 (Anmälan senast 2012-04-12)

Samtliga kurser startar 18.30 och beräknas pågå till 21.00. Utbildningarna kommer att genomföras i Majornas VUX Gymnastiksal och det är max 30 deltagare per tillfälle.

För att anmäla sig skickar man e-post till This is a mailto link

Anmälan skall innehålla följande uppgifter om deltagaren:

Namn:

Personnumer:

Klubbtillhörighet:

Telefonnummer:

För varje kurs finns en sista anmälningsdag och ett max antal deltagare. För att vara på säkra sidan anmäl dig i god tid så att du inte missar detta tillfälle att utvecklas!

Kursen är gratis! Kursmaterial och fika ingår vid varje kurstillfälle!

sisu   Majorna VBK  svbf

Kom ihåg, kunskap väger tungt men är lätt att bära!

Skribent: Jerry Dammvik