Säsongsavslutning och årsmöte

24 MAJ 2011 21:18
Säsongen 2010 / 2011 avslutades med uppvisningar, lekar och årsmöte med kanonfika!
  • Skapad: 24 MAJ 2011 21:18

Majorna VBK avslutade säsongen 2010 / 2011 med uppvisningsmatcher i Kidsvolley och Volley 2000. Efter det följde lekar under den eminenta lekledaren Mariannes ledning.

Efter spel o lek gick vi i samlad trupp till Tab för att hålla årsmöte.

Årsmötet gick bra och när mötet var över så hade Majorna VBK valt Peter Nilsson som ny ordförande, Marianne Burlin fick förnyat förtroende och valdes in på två år.

Tanja Jääskeläinen valdes in som ny styrelseledamot på två år.

Simone Lyckell tar steget ner från ordförandeposten men fortsätter i styrelsen ett år till.

Tab Parr valde tyvärr att lämna styrelsen efter ett år. Vi tackar Tab för hans väl utförda arbeta och önskar honom lycka till.

Nu är det välbehövligt sommarlov för Majorna VBK men i augusti / september kör vi igång igen pigga o fräscha.

Glöm inte att hålla ögonen på hemsidan för när träningen startar igen.

Skribent: Jerry Dammvik