Träningsstart och nyheter i Majorna VBK

02 JAN 2011 16:03
Nu börjar äntligen träningen igen efter juluppehållet.
Nytt för denna våren är också att man måste anmäla sig till tävlingarna vi skall deltaga i via e-post.
  • Skapad: 02 JAN 2011 16:03

Äntligen träningsstart!

Nu har samtliga träningar och tävlingar lagts upp i kalendern så redan nu kan du planera in när vi har träningar och matcher.

Vi startar nu också med att man måste anmäla sig till tävling via e-post. Anmälan sker som regel senast tisdagen innan den aktuella tävlingen.

Viktigt att man i anmälan skriver vem man är och om man har någon chaufför / coach som följer med. Viktigt att vi delar på detta ansvaret och ser till att vi anmäler oss i tid så att vi kan deltaga på tävlingar.

Skribent: Jerry Dammvik