U-17 och U-19 bildar nu en träningsgrupp

28 FEB 2015 09:45
Med start vecka 10 så kommer U-17 och U-19 att köra samtliga träningar tillsammans.
  • Skapad: 28 FEB 2015 09:45

U-17 och U-19 kommer att träna tillsammans på måndagar och fredagar. Vi kommer inte att ha någon organiserad träning på onsdagar.

Träningarna kommer att köras enligt följande:

Måndagar 19.00 - 21.00 Majidhallen (Majornas vux gymnastiksal)

Fredagar 17.00 - 19.00 Masthuggshallen.

För er som aldrig har varit i Majidhallen så hittar ni information om den här

Som vanligt gäller att komma i god tid till träning och vara ombytt och klar att starta träningen på utsatt tid. Medtag alltid egen vattenflaska som även den är redo till träningsstart.

På träningen så gäller det att vara här och nu och alltid vara inställd på att försöka utmana sina egna gränser.

Nu kör vi

Skribent: Jerry Dammvik