All träning inställd för Majorna VBK till och med minst den 24 januari 2021

18 DEC 2020 22:50
  • Skapad: 18 DEC 2020 22:50

Med anledning av pandemin gäller från och med den 19 december 2020 nya restriktioner när det gäller kommuners öppethållande av idrottsanläggningar. Majorna VBK påverkas av detta genom att Göteborgs kommun stänger alla sina idrottshallar till och med den 24 januari 2021.

Detta betyder att all träningsverksamhet, oavsett ålder på barn/ungdom, är inställd till minst den 24 januari 2021. Vi håller hemsida och informationsbrev uppdaterade efter hand som vi får mer information.

Ta hand om er, vi ser fram emot att öppna upp så snart vi kan till våren!

Bästa hälsningar

Majorna VBKs tränare och styrelse genom Maria