Höstlov

29 OKT 2018 10:24
Ändring av träningstillfällen under höstlovet.
Se mer här för att hitta rätt
  • Skapad: 29 OKT 2018 10:24

Under  höstlovet så har vi inte tillgång till Majidhallen varför alla träningar idag måndag ställs in.

Vi har också avbokat fredagstiderna i Masthuggshallen då vi av erfarenhet har väldigt få närvarande på lovens fredagsträningar.

Däremot kör vi onsdagar för de som tränar sexmannavolleyboll och då är det 19:30 - 21:00 i Masthuggshallen.

Övriga som tyvärr inte får träna volleyboll denna veckan är hjärtligt välkomna tillbaka nästa vecka då allt är som vanligt igen

Skribent: Jerry Dammvik