Kallelse till årsmöte

01 MAJ 2019 19:44
Nu är det dags att avsluta året 2018 och på "riktigt" sparka igång 2019.
Samtliga medlemmar och målsmän för minderåriga medlemmar kallas härmed till årsmöte i Majorna VBK
  • Skapad: 01 MAJ 2019 19:44

Fredagen den 17:e maj klockan 17:00 i Masthuggshallen Göteborg håller Majorna VBK årsmöte.

Samtliga medlemmar och målsmän till minderåriga målsmän hälsas härmed välkomna till årsmöte och säsongsavslutning.

Vi startar 17:00 med årsmöte. Därefter utdelas träningspriser och sist så avslutar vi med spel varför vi ber er alla komma ombytta och redo för spel.

Majorna VBK tillhandahåller med lite fika så att vi orkar genomföra både möte och spel.

Välkomna till årsmöte och säsongsavslutningen för året 2018 och säsongen 2018/2019

Skribent: Jerry Dammvik