Hoppa till sidans innehåll

Majorna VBK + Señor Habanero = Kanonerbjudande

01 APR 2019 20:07
Majorna VBK har nu genom ett unikt samarbete med Señor Habanero möjligheten att erbjuda dig ett hett erbjudande bestående av chilisåser och chilisalt.
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 20:07

Majorna VBK erbjuder i samarbete med Señor Habanero ett perfekt paket av härliga chiliprodukter som passar perfekt som smakförstärkare, smakhöjare på vårens heta grillkvällar eller kanske som en härlig Tacosås, du väljer själv när du vill använda dom men vi rekommenderar att du använder dom.

Du får här ett erbjudande om att köpa ett paket för endast 199 kronor bestående av följande chiliprodukter från Señor Habanero från Tvååker.

 

 

 Calypso

CALYPSO

Jah. Med toner av västvinden bjuder calypso på fruktig hetta. Matcha den med fisk eller kyckling och den får dig att må som Bobban själv en fredagskväll. Slå ihop med en vinegrett och du når nya höjder med grönsakerna.

INNEHÅLL: 325 ml
INGREDIENSER: Morot, Rabarber, lök, Socker Vinäger, Vatten, Habanero, Vitlök, Salt, natriumbensoat, bensoesyra

 

 El Gringo

EL GRINGO

Sweet Smokey BBQ har allt en riktig bbq-sås ska ha. Med ett rejält djup i smaken är den en av grillbufféns självklara huvudrollsinnehavare

INNEHÅLL: 325 ml.
INGREDIENSER: Sirap, Tomat, Äpple, Lök, Ättika, Katrinplommon, Vinäger, Vatten, Morot, Socker, Senapsfrö, Soja, Atamon, Vitlök, Habanero, Kryddblandning, Chili

 

 Chilisalt

HOT SALT

Den här lilla rackaren kan rädda upp vilken middag som helst och fixa till maten på tallriken som den verkligen borde smaka. Hetta upp popcornskålen eller rätta till en blek köttbit. Ett bordssalt som bjuder på en överraskning.

INNEHÅLL: 125 g.
INGREDIENSER: Salt, Chili

Pris i butik för detta paket varierar men är ca 220 kronor. För att se mer om Señor Habanero gå in på http://www.senorhabanero.com.

Vill du köpa detta kalaserbjudande så kan du skicka ett mail till This is a mailto link och betala in via swish till 0708-932 160 (jerry dammvik). Endast köpare som har betalt kommer att få sina såser.

Senast den 12:e april 2019 skall betalning och mail vara Majorna vbk tillhanda.

 Då såserna kokas och levereras helt efter vår beställning så kommer leveransen att ske till Masthuggshallen och Majid ca två veckor efter vår beställning där varje säljare får ta hand om ”sina” beställningar och sedermera leverera till sina köpare.

Skribent: Jerry Dammvik
E-post: Adressen Gömd

Anslut till Gräsroten nedan för att hjälpa klubben att få in extra pengar.

 

Anslut till Sponsorhuset nedan för att få pengar tillbaka när du handlar från nästan 600 butiker samt hjälpa klubben att få in extra pengar.  Är man ansluten till Gräsroten ovan kan man även gå in på Svenska Spel från Sponsorhuset och därmed får klubben ännu mer sponsring.

Postadress:
Majorna VBK - Volleyboll
Maria Ström, Emil Strandbergs väg 22
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info