Nya coronarekommendationer - inställda träningar för alla födda 2004 eller tidigare

30 OKT 2020 10:19
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 10:19

Igår den 29 oktober kom uppdaterade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten avseende träning, matcher och tävlingar. Till och med den 19 november gäller att inga träningar, matcher eller tävlingar får hållas för personer födda 2004 eller tidigare.

Det betyder att Majorna VBK endast har träning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Motionstiden i Majidhallen kl 20.30-22 är avbokad tom den 16 november, men detta kan förlängas. Uppdateringar kommer att ske löpande på hemsidan så snart nya rekommendationer kommer.

Vänligen se även Riksidrottsförbundets rekommendationer i dokumentet under fliken Föreningen/Dokument "RF-SISU VG - info ang. lokala allmänna råd Covid 29 okt 2020".

Ta hand om er och tack för förståelse,

Majorna VBK styrelse och tränare

Skribent: Maria Ström