Hoppa till sidans innehåll

Uppstart för säsongen 2017/18

15 AUG 2017 08:49
Dags att börja träna igen
  • Uppdaterad: 15 AUG 2017 08:56

Inför säsongen 2017/18 så kommer det att bli en omstrukturering av tränarna för att få bättre individuellt anpassad träning inom grupperna. Efter ytterligare genomgång med tränarna så kommer all information att läggas ut på hemsidan. En nyhet blir att det kommer att bli ytterligare ett träningstillfälle för Kidsvolleygruppen på fredagar.
Målet är att alltid ha minst två tränare per tillfälle.

Ni föräldrar kommer snart även få en kallelse till ett uppstartsmöte där mer information kommer att ges.

All ny eller viktig information kommer framöver att stå på hemsidan (https://www.majornavbk.se), email kommer bara att skickas ut vid vissa tillfällen. Hemsidan är under uppdatering så det kan ta några dagar innan den är fullt uppdaterad.

Första träningstillfället blir den onsdag den 23/8 kl. 19:30 som vanligt i Masthuggshallen för killar och tjejer som kör vanlig 6-mannavolley. Övriga tider kommer att läggas upp på hemsidan.

Andreas Wallentin
Majorna VBK
https://www.majornavbk.se

Skribent: Andreas Wallentin
E-post: This is a mailto link

Anslut till Gräsroten nedan för att hjälpa klubben att få in extra pengar.

 

Anslut till Sponsorhuset nedan för att få pengar tillbaka när du handlar från nästan 600 butiker samt hjälpa klubben att få in extra pengar.  Är man ansluten till Gräsroten ovan kan man även gå in på Svenska Spel från Sponsorhuset och därmed får klubben ännu mer sponsring.

Postadress:
Majorna VBK - Volleyboll
Maria Ström, Emil Strandbergs väg 22
42933 Kullavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info