VSS Div 3 Sammandrag 2

07 NOV 2021 18:42
  • Uppdaterad: 07 NOV 2021 18:42

På grund av höstlov så var det bara 8 tjejer som kunde åka på det andra VSS div 3 sammandraget i Falköping. Läg då till att lagets ordinarie tränare blev förkyld under lördagen och var riktigt dålig på söndagsmorgonen (om någon någonsin kan kvalificera klockan 04:45 som bra vet jag inte).

Tack vare att Maria en av spelarnas mor kunde ställa upp kom ändå laget iväg och tur var väll det.

Nåväl till matcherna.
Vi har jobbat hårt sedan det förra sammandraget med framför allt golvarbete, servemottag och anfall. Glädjande nog så ser det ut att gett resultat servemottagen fungerar bättre och bättre, anfallen börjar sitta och all slängde sig efter åtminstone en boll.

Med bättre mottag försöker passaren och centrarna spela snabba centeranfall, med blandat resultat men fröet till ett snabbt centerspel är sått och kommer att sitta framåt våren. När väl detta fungerar så kommer det att öppna upp för våra kanter och steget dit är inte jätte långt bort.

Under kommande veckor så kommer vi fortsätta jobba på serve, servemottag, centerspel och golvarbete, samt börja på block och blokeringsupptäckning.

Nästa helg har vi vårt egna U15/17 sammandrag där vi ställer upp med hela 3 lag!!