Volleybollnyheter

Här finner du nyheter från Svenska volleybollförbundet, Västsvenska volleybollförbundet och Sydsvenska volleybollförbundet.

Läs o njut

Efter två års ofrivilligt uppehåll får Sveriges U19-landslag nu mäta sina krafter mot internationellt motstånd igen. Nevza Championships spelas i Rovaniemi i norra Finland. "Äntligen är vi igång igen", säger killarnas head coach Göran Persson.

Nyhet från volleyboll

Elitserien på VolleyTV: Lördagen är räddad!

(2021-10-22 15:03)
10 matcher på fem timmar. Hur får man ut det mesta av det bästa? Jo, genom VolleyTV. Här är helgens spelschema.

Nyhet från Västsvenska Volleybollförbundet

Tränarutbildning

(2021-10-20 08:05)
Äntligen dags för Tränarutbildning 6-manna

Det blir EM-flärd i Lund 6-7 november. Landslagspassaren Sofia Andersson åker dit för att försöka försvara guldet i U23-SM. "Det ska bli jättekul", säger EM-hjälten. Anmälningstiden går ut på fredag.

Han har hungrat efter det här i flera år. "Äntligen serveras huvudrätten", säger den tidigare cancer- och covid-drabbade tränaren Michael Jestin inför elitseriens superhelg. Se honom coacha sitt Uppsala i VolleyTV både lördag och söndag!

Nyhet från volleyboll

Grand Prix: Samla ihop gänget! Veteran-SM är tillbaka.

(2021-10-14 11:06)
Samla ihop gamla gänget! Efter ett års uppehåll är nu Veteran-SM i volleyboll tillbaka. Evenemanget hålls i Uppsala 22-23 januari i samband med Grand Prix och Ungdoms-GP. Anmälan har öppnat.

I helgen spelas en höjdarmatch och tidig seriefinal i elitserien. Hela sju landslagstjejer som bidrog till tidernas EM-succé drabbar samman i Hylte. "Häftigt", säger Sofie Sjöberg i Örebro. Så poppa popcornen och säkra abonnemanget på VolleyTV!

Hampus Ekstrand exploderade med 34 poäng i årets elitseriepremiär. I helgen kan vi äntligen välja fritt om vi vill se honom och de andra stjärnorna på plats i arenan eller hemma i soffan på VolleyTV. Vem exploderar i helgen? Här är matcherna.

Anmäl lag till U23-SM 2021

(2021-09-28 15:33)
Helgen 6 - 7 november avgörs 2021 års upplaga av U23-SM i Lund. Anmälningsslussarna är nu öppna och förblir så fram till den 22 oktober.

På damsidan är det hyfsat tydligt. På herrsidan är det inget snack. Hylte/Halmstad tar dubbeln i år igen – GP och SM – på både dam- och herrsidan. I alla fall om det blir som elitseriens tränare tror.

Streama hela elitseriesäsongen med VolleyTV

(2021-09-16 14:13)
En ny elitseriesäsong hägrar, med fullspäckad premiärhelg 25-26 september. På volleytv.se visas alla matcher från både grundserien och SM-slutspelet!

Nyhet från Västsvenska Volleybollförbundet

Inbjudningar

(2021-09-12 20:29)
Inbjudningar till tävlingar

Så avgörs elitseriesäsongen 2021/22

(2021-09-10 15:39)
En ny elitseriesäsong väntar runt hörnet. Häng med när vi tar oss en titt på premiäromgången, serieupplägget och ett gäng nyckeldatum!

Regelkommentarerna uppdaterade inför 2021/22

(2021-09-09 13:36)
Nu är regelkommentarerna för säsongen 2021/22 ute.

Nyhet från volleyboll

Hjälp oss forma volleybollens tävlingsbestämmelser!

(2021-09-09 10:47)
Varje år ses tävlingsbestämmelserna i volleyboll över. Nu är det dags igen och du och din har chans att påverka.

E-post: majornavbk@gmail.com