Årsmöte 2020

23 MAJ 2020 12:27
  • Skapad: 23 MAJ 2020 12:27

Söndag 14/6 kl. 19:00 blir det årsmöte för verksamhetsår 2019 och agendan kan ni se https://www.majornavbk.se/Foreningen/arsmote2020/.

De som är intresserade av att vara med i styrelsen kan kontakta valberedningen: Anna-Karin Sundström och Jörgen Reutergårdh.

Anna-Karin: This is a mailto link

Jörgen: This is a mailto link

På grund av problem med email så skickas frågor som ni vill ta upp på mötet genom att svara på detta utskick, till This is a mailto link

I god tid före mötet kommer en länk att skickas ut till samtliga medlemmar som man ska använda för att koppla upp mot mötet. Det kommer självklart också att finnas enkla instruktioner kring hur man gör beroende på om man vill använda telefon, dator eller surfplatta.

Skribent: Andreas Wallentin

Anslut till Sponsorhuset nedan för att få pengar tillbaka när du handlar samt hjälpa klubben att få in extra pengar.

Marianne Burlin, Kaptensgatan 24d
41459 Göteborg