Covid-rekommendationer för träning och föräldramöten

17 AUG 2021 23:54
Vi behåller de covid-rekommendationer vi hade i våras.
  • Skapad: 17 AUG 2021 23:54

Hej alla spelare och föräldrar i Majorna VBK,

Igår måndag den 16 augusti hade styrelse och tränare en kick-off inför säsongsstarten nu i augusti - vi ser alla fram emot att träffa er och komma igång!

Vi noterar också att pandemin fortfarande har en oroväckande spridning och kommer därför att inleda säsongen genom att behålla de rekommendationer som vi hade i våras. Vi ber er respektera detta så vi kan fortsätta ha träning för våra barn och ungdomar:

• Föräldrar stannar utanför träningslokalen (kidsvolley undantagen där vi gärna ser att 2-3 föräldrar stannar i hallen, med minst 2 meters avstånd från varandra).
  • Stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.
  • Byt om hemma.
  • Res till och från aktiviteten individuellt.
  • Kom i direkt anslutning till att din träning startar.
  • Lämna träningen direkt när den är avslutad.
  • Drick bara ur din egen vattenflaska.
  • Tvätta händer före och efter träning.
  • Om ni varit utomlands i närtid, ta covid-test och invänta svar innan ni kommer på träning. Detta gäller oavsett om man har symtom eller inte.

Tränarna tvättar alla bollar innan spel och har handsprit och extra tvål vid träningstillfällena.

Med anledning av restriktionerna kommer föräldramötena att genomföras utomhus vid hallarna, om inte annat föreskrivs från myndigheterna vid tid för mötena.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, ta hand om er!

Majorna VBK styrelse genom ordförande Maria

Skribent: Maria Ström