Majorna VBK betalar ersättning för bränsle när ni kör till matcher utanför Göteborg

15 NOV 2021 21:44
Styrelsen har beslutat att det utgår ersättning till tränare och föräldrar som kör våra barn och ungdomar till cuper och matcher utanför Göteborgsområdet.
  • Skapad: 15 NOV 2021 21:44

Om du vill ha ersättning för att du kört våra barn och ungdomar till matcher och cuper utanför Göteborgsområdet så kan du lämna in en ersättningsblankett med dina bankuppgifter så betalar vi ut 15 kr/mil i ersättning.

Du hittar blanketten under fliken "Föreningen" / "Dokument" på hemsidan.

Hör av er om ni har några frågor, vi hoppas att detta ska fungera bra!

Majorna VBK styrelse genom ordförande Maria och kassör Anette

Skribent: Maria Ström