Majorna VBK klubbshop har öppnat!

30 MAR 2021 12:44
Nu öppnar vi Majorna VBK klubbshop i samarbete med Tifosi.se.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2021 12:44

Nu har vi startat ett fint samarbete med Tifosi.se där ni kan köpa våra föreningskläder. Klubbshoppen är öppen 365 dagar om året, dygnet runt, och förväntad leveranstid är ca 2 veckor. Du hittar den i menyraden längst till höger på hemsidan, och i nedan länk.

När det gäller storlekar så kommer vi tillsammans med Tifosi att se till att det finns provexemplar, vid senare tillfälle. Tyvärr går det inte att genomföra just nu på grund av pandemin, vi återkommer när det blir möjligt. Majorna VBK kommer då att hyra ett antal plagg så att storlekar kan provas ut.

Välkomna till vår klubbshop!

Skribent: Maria Ström