Föreningen

Majorna VBK är en klubb som startades 2009. Vi vänder oss till skolbarn i alla åldrar och har som vårt motto att alla får vara med!

När vi åker på tävlingar toppar vi inga lag utan alla får vara med och spela. Vi har inga A- eller B-lag utan brukar benämna lagen efter olika Majornanamn såsom ”Kaptenen”, ”Styrman”, ”Lotsen” osv.

Vi håller också låga medlemsavgifter så att alla ska ha råd att spela i Majorna VBK.

Vi tränar i Majidhallen och i Masthuggshallen. Vår ”tränarstab” består av erfarna vollybolltränare, ”föräldratränare” samt ungdomar från våra egna lag. Alla har ett stort engagemang och gör ett jättebra jobb med våra spelare. Arbetet är helt på ideell basis.

För att våra ungdomar ska kunna tvecklas till goda ledare anordnar vi kurser samt använder oss av mentorskap. De äldre spelarna är tränare för de yngre!

Våra träningsgrupper är följande och åldrarna är rekommendationer. För mer information kring Level-systemet, se information här på Svenska Volleybollförbundets ungdomssida.

• Kidsvolley        6-9 år             tränar en gång i veckan
  • Level 4-5        10-11 år           tränar två gånger i veckan
  • Level 6-7        11-14 år           tränar två gånger i veckan
  • 6-manna         14 -   år            tränar två gånger i veckan
  • Motion            alla åldrar        tränar en gång i veckan

Vi har en värdegrund, en barn- och ungdomspolicy samt en föräldrapolicy som ska genomsyra vår verksamhet. Ta gärna en titt i dokumenten under menyvalet 'Dokument'.

Uppdaterad: 04 NOV 2014 15:31

Anslut till Sponsorhuset nedan för att få pengar tillbaka när du handlar samt hjälpa klubben att få in extra pengar.