Pojkar

Majorna VBK håller på att starta upp ett pojklag med spelare födda mellan 04 och yngre. Truppen består just nu av 7 pojkar som tränar på onsdagar (Klubben jobbar för att få fram fler träningstider). Truppen är ny med spelare blandad tidigare erfarenheter allt från mer eller mindre nybörjare till Level 5-7 spelare, om du är född 04 eller senare och är sugen på att prova på att spela volleyboll tveka inte att höra av dig.

En erfaren tränare har tagit laget under sina vingar och en närmare presentation kommer senare i höst.

Kontakta oss på This is a mailto link om du är sugen på att spela!