U18 (6-manna)

Flickor födda 2002-2006

Säsongen 2020-2021 har börjat

En ny säsong och nya utmaningar, merparten av spelarna är nya och sugna på spel, i skruvande stund är vi 15 stycken med ytterligare 2-3 på väg in truppen.

Laget tränas utav mig Tord Inghammar (utbildad förbundstränare och domare). Preliminärt tränar vi onsdagar och fredagar i masthugghallen med en möjlighet att utöka med en träningstid på måndagar i Majidhallen om intresse finns.

Som ledare är det upp till oss att leda tjejerna till de mål som  de själva sätter, det är inte upp till oss att påtvinga målsättningar såsom placering mm, det är helt upp till tjejerna i truppen att genom öppen dialog själva sätta mål och upp till oss (Styrelse, Ledare och Föräldrar) att leda flickorna dit.

Med detta upplägget lyckades vi uppnå merparten av de förra säsongens stipulerade mål och hålla oss skadefria. Det finns en djup kunskapsbank fokuserade på att hjälpa flickorna uppnå sina mål.

Målsättning för 2020-2021 är:
Att spela så mycket som möjligt detta inkludera både sammandrag och ev. Div 3 för de mer erfarna.

Ha gemendsamma aktiviteter t.ex. grillkväll.

Åka på läger.

Spelmässiga mål är.
Spike och servemottag.

Lära oss 6 mannaspel.

Serva överarm.

Jag hoppas att du följer och stöttar oss säsongen 2020-2021, vill du bidraga eller bli delaktig hör av dig till styrelsen eller mig.

Tack för ordet.

Tord Inghammar
(This is a mailto link)

Uppdaterad: 17 AUG 2017 22:43 Skribent: Tord Inghammar

Anslut till Sponsorhuset nedan för att få pengar tillbaka när du handlar samt hjälpa klubben att få in extra pengar.